måndag 29 augusti 2011

"Snart höst"

" Nu börjar jag lite smått att plocka undan och slänga alla sommarblommor, jag har tröttnat på att vattna och plocka bort vissna blommor. Endast pelargonerna kvar, men dom åker nog in för övervintring snart.
Pysslade lite i helgen med lite höstblommor och gjorde lite fint på trappen med ljuslyktor och lite gamla fönster och annat smått och gott"
Riktigt mysigt när ljusen tändes på kvällen.
Nu känns det bra att lämna sommaren
och välkomna hösten.
Ha en mysig måndagskväll. Kram Mimmi


3 kommentarer:

 1. Men vad fina arrangemang du gjort. Du skulle ju med lätthet kunna extraknäcka på Gustafssons blommor! Skönt stt städa bort de skräpiga sommarblommorna. Jag ska oxå snart ta in mina pelargoner för övervintring. Nu är jag sjukskriven en månad framåt och sedan blir det föräldraledigt. Inget mer jobb före grabarna kommer alltså. Betar av lite småpyssel dag för dag, så skönt att ha tid att ta saker och ting i sin egen takt och riktigt få boa in sig. Vi kanske kan ses någon dag? Ha det så gott. Kram C

  SvaraRadera
 2. Hej Mimmi! så mysigt du arrangerat.ja hösten är en fin tid!fåå tända ljus o pyssla! ha en fin kväll! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 3. Haha Camilla, hos Gustafsson platsar jag nog inte, men kul att du tycker det. Tack för det. Så du är hemma nu, vad skönt för dig. Kanske vi kan göra nåt någondag promenad eller nåt annat.Ska kolla till nästa vecka. Hör av mig.
  Tack Jessica för att du kikar in, så kul att kika in lite i olika bloggar. Ha så bra ni båda. Kram Mimmi

  SvaraRadera

Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul.
Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg.
Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.

Tack på förhand. Mvh Mimmi