lördag 26 februari 2011

"Yankee Candle"

"Jag älskar Yankee Candle doftljus, det finns så oändligt många goda dofter. När jag är i en butik och hittar ljusen så luktar jag på alla, och vill köpa alla. I torsdags var vi i Valbo där jag hittade en butik som hade hur många dofter som helst. Jag hittade en favorit som jag inte sett förrut, utan jag har haft ett annat märke av. Ljuset var Chokladdoft.
Dum som jag var så köpte jag inget ljus. Ångrade mig så, när vi åkte hemåt så svängde vi in på Plantagen, där jag trodde  att de skulle ha chokladdoften , men ej. Då hittade jag en annan god "Lemonade" supergod.

När jag kom hem så beställde jag  Chokladdoften på nätet, jag kunde inte släppa tanken. Så om några dagar får jag hem den och då kommer det att dofta underbart...
Ha en härlig Lördag kram Mimmi

9 kommentarer:

 1. Hej! Jag älskar också Yankee Candle, och ska till Valbo om två veckor. Vad hette butiken du var in på och vart låg den? :) jättetacksam för svar!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag älskar också Yankee Candle, och ska till Valbo om två veckor. Vad hette butiken du var in på och vart låg den? :) jättetacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej den butiken i Valbo har stängt nu men googla på yankee candle så finns det en del butiker du kan beställa ifrån, bl.a. Från självaste yankee candle. Var bor du någonstans?

   Radera
  2. Hej igen! Ja jag har brukat beställa därifrån men dels så ville jag slippa fraktkostnaden nu, och så vill jag helst lukta på ljuset innan jag köper :) synd att butiken i Valbo stängt :/ Har varit på Tanzimara på Gallerian Nian i Gävle där de säljer Yankee Candle, men vet du om de säljer på något mer ställe i eller i närheten av Gävle? :)
   Jag bor i Arbrå i Bollnäs kommun, var bor du själv? :)

   Radera
  3. Såg nu att du bor i Dalarna :) finns det någon butik där som säljer Yankee Candle? Tänkte om man åker till Kupolen någon gång framöver ;) Mvh Louise

   Radera
  4. Jag brukar åka till Krylbo , där finns en affär som heterFranzens de säljer yankee candle billigare än normalt. Sen Mio möbel affär i Borlänge. Men ingen butik i kupolen säljer. Du kan kolla på Facebook sök efter Franzéns finns mycket annat fint o billigt. Hör av dig igen om du undrar över nåt. Mvh Mimmi

   Radera
  5. Du måste söka på Franzéns AB men de har ingen webbsida att skicka efter kram Mimmi

   Radera
  6. Tack så mycket för tipsen, när jag åker till Borlänge nästa gång så ska jag absolut åka in på de ställena :) kul med någon mer som tycker om Yankee candle :)
   och jag måste bara säga det, vilken fin blogg du har, många fina bilder och möbler! Gillar speciellt marin-temat du har :)
   Kram Louise

   Radera
  7. Hoppas du hittar ljus nu. Tack för fina kommentaren, blir verkligen glad. Hoppas du kikar in till mig igen. Ha en fin ny vecka. Kram Mimmi

   Radera

Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul.
Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg.
Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.

Tack på förhand. Mvh Mimmi