Du är en riktigt duktig bagerska. Du har nästan jämt något på gång. Jag har alltid Kesella med när jag bakar saffransbröd. Men jag bakar aldrig förr än till Juldagarna. Jag får kasta så mycket bröd, ligger bara i frysen och bliver förstört. Men när mina fullvuxna ungar var små, var det minsann inget som behövde kastas. Det är roligt att baka, och man känner sig rik med allt gott i frysen. stor mjölig kram till dig från Hajan
Så gott det ser ut! Jag har vaniljkesella i mina, tror att dom blir lite saftigare av det! Är nog snart dags att baka flera, dom jag bakade för några veckor sedan...är snart slut...:-) Kram Annika
Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul. Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg. Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.
Du är en riktigt duktig bagerska. Du har nästan jämt något på gång. Jag har alltid Kesella
SvaraRaderamed när jag bakar saffransbröd. Men jag bakar aldrig förr än till Juldagarna. Jag får kasta så mycket bröd, ligger bara i frysen och bliver förstört. Men när mina fullvuxna ungar var små, var det minsann inget som behövde kastas. Det är roligt att baka, och man känner sig rik med allt gott i frysen.
stor mjölig kram till dig från Hajan
Vad härligt det ser ut känner nästan doften.
SvaraRaderaha en fin fredag
Kram Meta
Så gott det ser ut!! Tror jag ska ta lite pärlsocker på mina lusse bullar också som jag ska baka på lördag ;) kram Suss
SvaraRaderaÅhh älskar saffransbullar.....och ett gott te till...mums!!!
SvaraRaderaha en fin kväll!!
Kram från bia
Så gott det ser ut!
SvaraRaderaJag har vaniljkesella i mina, tror att dom blir lite saftigare av det! Är nog snart dags att baka flera, dom jag bakade för några veckor sedan...är snart slut...:-)
Kram Annika