"Nu är hallonen färdiga på häcken, så härligt att gå och plocka var och varannan dag, till sylt, saft, kakor eller äta dom som dom är. Mums!
Chokladmousse med hallongrädde:
Antal portioner: 6 Färdigt på: 20 min
Ingredienser:
250 g mörk 70 % choklad
6 st äggvitor
2 msk socker
Hallongrädde:
2 dl hallon
2 dl vispgrädde, vispad
Gör så här
1. Smält 200 g choklad i vattenbad, låt den svalna av.
2. Vispa äggvitorna till hårt skum, vispa mot slutet ner sockret.
3. Vänd försiktigt ner chokladen i äggvitorna, tills de blandat sig väl och ställ in i kylen.
4. Blanda ihop vispgrädden med hallonen och servera med moussen.
Mumsigt!
Lycka till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul.
Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg.
Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.
Tack på förhand. Mvh Mimmi