torsdag 14 november 2013

"Saffransbak"

Nu på eftermiddagen blev det saffransbak
för min del. Vanligt traditionellt saffransrecept,
fast med kesella.
Ha en fin kväll.
Kram Mimmi

5 kommentarer:

  1. Du är en riktigt duktig bagerska. Du har nästan jämt något på gång. Jag har alltid Kesella
    med när jag bakar saffransbröd. Men jag bakar aldrig förr än till Juldagarna. Jag får kasta så mycket bröd, ligger bara i frysen och bliver förstört. Men när mina fullvuxna ungar var små, var det minsann inget som behövde kastas. Det är roligt att baka, och man känner sig rik med allt gott i frysen.
    stor mjölig kram till dig från Hajan

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det ser ut känner nästan doften.
    ha en fin fredag
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut!! Tror jag ska ta lite pärlsocker på mina lusse bullar också som jag ska baka på lördag ;) kram Suss

    SvaraRadera
  4. Åhh älskar saffransbullar.....och ett gott te till...mums!!!
    ha en fin kväll!!
    Kram från bia

    SvaraRadera
  5. Så gott det ser ut!
    Jag har vaniljkesella i mina, tror att dom blir lite saftigare av det! Är nog snart dags att baka flera, dom jag bakade för några veckor sedan...är snart slut...:-)
    Kram Annika

    SvaraRadera

Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul.
Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg.
Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.

Tack på förhand. Mvh Mimmi