tag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post371680913514314751..comments2024-03-02T09:08:22.528+01:00Comments on "Hemmet är min vrå": "Saffransbak""Hemmet är min vrå"http://www.blogger.com/profile/14684607232251380015noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post-18765210594335046802013-11-14T20:57:27.234+01:002013-11-14T20:57:27.234+01:00Så gott det ser ut!
Jag har vaniljkesella i mina, ...Så gott det ser ut!<br />Jag har vaniljkesella i mina, tror att dom blir lite saftigare av det! Är nog snart dags att baka flera, dom jag bakade för några veckor sedan...är snart slut...:-)<br />Kram Annika<br />Änglarna finnshttps://www.blogger.com/profile/17793984161200800922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post-83382881001018437622013-11-14T19:17:10.316+01:002013-11-14T19:17:10.316+01:00Åhh älskar saffransbullar.....och ett gott te till...Åhh älskar saffransbullar.....och ett gott te till...mums!!!<br />ha en fin kväll!!<br />Kram från biaHouse and Garden by Biahttps://www.blogger.com/profile/16342919330392047530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post-7268454469313007672013-11-14T18:57:38.094+01:002013-11-14T18:57:38.094+01:00Så gott det ser ut!! Tror jag ska ta lite pärlsock...Så gott det ser ut!! Tror jag ska ta lite pärlsocker på mina lusse bullar också som jag ska baka på lördag ;) kram SussHemma på Sjuanhttps://www.blogger.com/profile/12461860802780138776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post-10617186501673111402013-11-14T18:57:10.176+01:002013-11-14T18:57:10.176+01:00Vad härligt det ser ut känner nästan doften.
ha en...Vad härligt det ser ut känner nästan doften.<br />ha en fin fredag<br />Kram MetaMetahttps://www.blogger.com/profile/02642529388562692019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4115902499176607685.post-48128499479979553742013-11-14T18:28:16.896+01:002013-11-14T18:28:16.896+01:00Du är en riktigt duktig bagerska. Du har nästan jä...Du är en riktigt duktig bagerska. Du har nästan jämt något på gång. Jag har alltid Kesella<br />med när jag bakar saffransbröd. Men jag bakar aldrig förr än till Juldagarna. Jag får kasta så mycket bröd, ligger bara i frysen och bliver förstört. Men när mina fullvuxna ungar var små, var det minsann inget som behövde kastas. Det är roligt att baka, och man känner sig rik med allt gott i frysen.<br />stor mjölig kram till dig från HajanHajanhttps://www.blogger.com/profile/02755084365378188954noreply@blogger.com