tisdag 11 januari 2011Må bra!


Ta hand om varandra!
Lev livet!

Tre saker som kan förändra livet
1. Sköt om din kropp! Ät balanserat, ät av allt men inte för mycket, undvik halv- och helfabrikat som åkt runt halva jorden. Var sparsam med kaffe, alkohol och socker som vållar stress och blodsockret som åker jojo. Motionera men avsätt också tid för avkoppling och kontemplation. Se till att få frisk luft och sol. Skratta mycket!

2.Finn glädje i vardagen. Gör sådant som berör dig. Lyssna på musik, gå på teater, se konst, köp hem vackra blommor, lägg dig i ett skönt bad, klä dig vackert, umgås med osjälviska människor som ger mänskliga möten.Undvik alla som stjäl din energi.
3.Disciplinera dig! Om du hamnar i en svacka är det särskilt viktigt att ha fasta rutiner, äta nyttigt, motionera, gå långpromenader. Se inga nyheter på tv, akta dig för negativa influenser, ät inte skräpmat, se till att andas. Djup andning kräver närvaro i nuet!
  • Allt detta känner jag för, men tyvärr så lever jag inte upp till allt detta, men jag vill så gärna göra det. En sak i taget kanske, och så småningom...Mimmi♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill kommentera! Det tycker jag är kul.
Du kan lägga en kommentar även fast du ej har en egen blogg.
Du kan välja "anonym" kan vara så att du lär skicka den flera gånger.

Tack på förhand. Mvh Mimmi